Péterhegyi lakópark, Budapest, XI. kerület

#98

Péterhegyi lakópark

Budapest, XI. kerület
Típus:
Lakópark
Alapterület:
0 m2 - 0 m2
Irányár:
0 - 0 millió Ft
Ingatlanok:
0 szabad ingatlan
(összesen: 186)
Építési mód:
Acélszerkezetes

Méret
Szobák száma
Emelet
Irányár

Most akciósan vásárolhatja meg újjépítésű otthonát!

Szeretne egy gyönyörű újépítésű ingatlanban élni Budapesten, de mégis messze a város forgatagától? Akkor ne keressen tovább!  Nagyszerű lakóparkot mutatok be Önnek, még vannak szabad lakások, amelyek közt kedvére válogathat. Itt ebben a csodálatos lakóparkban a 41nm-től egészen a penthouse-ig választhatja ki a lakást és most még időben, hisz a szaniterekről és még sok mindenről Ön dönthet! Jöjjön és most vásároljon lakást, mert ebben a hónapban most 500 000Ft-t elengednek az ingatlanok árából és a 90nm-nél nagyobb lakásokhoz ingyen megkapja a kocsibeállót a teremgarázsban! Minden lakóhában van lift, ami szintén az Ön kényelmét szolgálja.

Magas minőségű anyagokkal építik az Ön otthonát odafigyeléssel, precizitással! Jelenleg 80%-os a készültség, így még időben tudja Ön alakítani a lakást a saját ízlésének megfelelően. 

A Budai hegyek gyorsan, könnyedén megközelíthetőek, de kiváló elhelyezkedésének köszönhetően népszerű a belvárosban dolgozó, de mégis csendesebb zöld környezetre vágyó emberek körében is.

A város tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt könnyedén és gyorsan megközelíthető. A lakópark közvetlen közelében található a 150, 250, 250B, 251, 251A és a 941 busz megállója, amivel közvetlen az Etele téri vasútállomás és Metro megálló is valamint a 41-es villamos, amivel a Batthyány tér is csak fél óra.

Mindezek mellett a környék infrastruktúrája is kiváló. Séta távolságra található bevásárlási lehetőségek, a közelben gyógyszertár, valamint orvosi rendelő, villamossal a Savoya Park csak néhány megálló. Ezen kívül óvoda, iskolák, egyetemek és a tétényi úti kórház is közel van.

Autóval 10 perc alatt Budaörs több bevásárlóközpontja is könnyedén elérhető, ahol sportcentrumok is megtalálhatóak.

Aki pedig vidéki utat tervez, gyorsan eléri az M1/M7 autópályát.

Javaslom nézze meg a fotókat, videót és ha megtetszik valamelyik lakás vagy ilyenről álmodott feltétlen hívjon fel! +36 30 164 70 63

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése